Opdeling i Junior grenen

Hej kære Junior-Forældre, fra på Tirsdag(d.17/9), vil Junior grenen blive opdelt i to dele, dette er en fælles beslutning mellem alle junior ledere og støttet op af Gruppe-Lederne.

For det første er vi lige nu, omkring 32 junior spejdere, og dertil 5 ledere. Når man har 32 juniore i et rum, bliver det meget hurtigt meget larm, hvilket vi selvfølgelig ikke er efter, på grund af så meget larm bliver vi ledere fornøden til at råbe, for det meste op til flere gange for at prøve at få opmærksomhed så vi kan videre give vores læring. Både har vi ledere ikke lyst til at bruge vores fritid for at stå at råbe af nogle børn, og føler heller ikke det udsender et godt signal eller gør børnene gladere.

For det andet, er junior en sådan en præcis alder, hvor vi både skal tage imod de små der kommer op fra Mini/Mikroerne, og lære de ældre op der skal op til storspejdere, der er en meget tynd linje at ramme der, for at både lære de gamle og nye, samt at det er underholdende for dem. Den linje har vi ikke rigtig ramt nu, så når vi laver ting for de nye, keder de gamle sig, og så begynder de at snakke eller lave andre ting fordi de er færdige, hvilket både skaber mere larm og distrahere de nyere.

Grundet de to ting som det største, vil alle første års junioere fra på Tirsdag blive undervist af Christian Andersen, Kim Friis og Brian Dokkedal, hvilket også betyder at for fremtiden skal alle afmeldinger og beskeder omkring hvis børn ikke kan komme til mødet henvendes til Christian (51 19 42 95). Alle andet or tredje års junioere skal have Otto Mattich og Silja Løfstedt, alle beskder dertil om samme emner skal gå til Otto (23 48 70 35).

Normalt vil møderne være opdelt, men til møder hvor vi bare skal hygge skal vi alle være sammen, desuden vil patruljerne forblive det samme.

Vi glæder os til flere fantastiske tider sammen med jeres børn! :-)

 - Junior Lederne.