Nyheder

Sommerlejr 2014

Da vi kan se at der er mange der har glemt tilmeldingsfristen til  sommerlejren, har vi besluttet at rykke fristen til næste tirsdag (17 juni). Husk desuden at det også er den dag der er forældre info møde omkring sommerlejren. kl: 18:30 i spejder...

Y-Mens Løb

Husk Y-Mens Løb Tirsdag den 20. Maj, alt info kan findes i Kalenderen.Klik her for at komme til begivenheden!

Divisions Turnering

Begivenheden i kallenderen er blevet opdateret Klik her for at gå til begivenheden

Brochure-Omdeling

Så er det igen tid til brochureuddeling. Lad os løfte opgaven i fælles flok, så går det nemmest! Klik her under for at se sedlen  Brochureomdeling I Word formatBrochureomdeling I PDF format        

Nye Mini Tider

O.B.S     Til alle Micro/Mini-forældre. Fra og med den 4. marts er vores møde flyttet fra kl. 18:30-20:00 til 17:00-18:30. Dette skyldtes manglende leder kapacitet i andre grene og derfor passer dette tidspunkt meget bedre i vores private program....