Nyheder

Mini/Mikro Møde d.24/6

Hej alle Mini/Mikro spejdere da vi jo har sommer afslutning på tirsdag skal vi derfor mødes på stranden kl.17.00 vi slutter af til normal tid altså kl. 19:30.Vi mødes ved Naturskolen og slutter samme sted. Husk uniform og tørklæde.Afmeldinger sker...

Sommerlejr 2014

Da vi kan se at der er mange der har glemt tilmeldingsfristen til  sommerlejren, har vi besluttet at rykke fristen til næste tirsdag (17 juni). Husk desuden at det også er den dag der er forældre info møde omkring sommerlejren. kl: 18:30 i spejder...

Y-Mens Løb

Husk Y-Mens Løb Tirsdag den 20. Maj, alt info kan findes i Kalenderen.Klik her for at komme til begivenheden!

Divisions Turnering

Begivenheden i kallenderen er blevet opdateret Klik her for at gå til begivenheden

Brochure-Omdeling

Så er det igen tid til brochureuddeling. Lad os løfte opgaven i fælles flok, så går det nemmest! Klik her under for at se sedlen  Brochureomdeling I Word formatBrochureomdeling I PDF format