Nyheder

Nytårsparade 2015

Sedlen kan henters her   Ved spørgsmål kontakt leder, eller Troels på 28432435 

Tilmelding til årets juleaktiviteter

Her er linket til tilmelding af årets jule arrangemnter: https://doodle.com/yxsxn5u96ksyqqrx Inde på linket er der en beskrivelse af hvordan man tilmelder sig og kort om hvad der skal ske. Har du spørgsmål kontakt: Troels 28432435 eller Mads 20942...

Nye Programmer

Der er kommet nye programmer til Mikro/Mini og Junoir op på siden. Troppens er under vejs.

Afslutning og Opstart

Hej alle! På Tirsdag har vi afslutning for alle grenene, vi starter spejder op igen efter sommeren d.12 August Hilsen Lederne! P.S. Dette gælder alle grene!!

Mini/Mikro Møde d.24/6

Hej alle Mini/Mikro spejdere da vi jo har sommer afslutning på tirsdag skal vi derfor mødes på stranden kl.17.00 vi slutter af til normal tid altså kl. 19:30.Vi mødes ved Naturskolen og slutter samme sted. Husk uniform og tørklæde.Afmeldinger sker...