Nyheder

Mikro/Mini Opstarts møde

Hej forældre til mini mikro'erne.Der er lidt ændring i vores program, da brandstationene ikke har tid til at vise os rundt, de næste to tirsdage. Så vi mødes bare i hytten til sædvanlig tid og har møde der ude. Nu på tirsdag d. 6.Hilsen Lederne.

Nytårsparade 2015

Sedlen kan henters her   Ved spørgsmål kontakt leder, eller Troels på 28432435 

Tilmelding til årets juleaktiviteter

Her er linket til tilmelding af årets jule arrangemnter: https://doodle.com/yxsxn5u96ksyqqrx Inde på linket er der en beskrivelse af hvordan man tilmelder sig og kort om hvad der skal ske. Har du spørgsmål kontakt: Troels 28432435 eller Mads 20942...

Nye Programmer

Der er kommet nye programmer til Mikro/Mini og Junoir op på siden. Troppens er under vejs.

Afslutning og Opstart

Hej alle! På Tirsdag har vi afslutning for alle grenene, vi starter spejder op igen efter sommeren d.12 August Hilsen Lederne! P.S. Dette gælder alle grene!!