Nyheder

Tilmeldings til 24 timer i sovepose

Beklager den sene seddel, sedlen kan findes her

Tilmelding til Vintertur 2015

Her er tilmeldingen til turen d. 27. februar - 1. marts.

Dagsorden Grupperådsmøde 2015

Søndag den 1. marts 2015 Klokken 10.00 DDS Hytten – Dråbyvej 9 – 8400 Ebeltoft   Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og Referent 2. Formandens og Gruppelederens beretning 3. Regnskab for 2014 samt Budget for 2015 4. Valg til Bestyrelsen           a. Va...

Nye Programmer

Så er der kommet nye programmer for alle grene, de gælder for Febuar Marts og April.De kan findes inde under /grene/

Mikro/Mini Opstarts møde

Hej forældre til mini mikro'erne.Der er lidt ændring i vores program, da brandstationene ikke har tid til at vise os rundt, de næste to tirsdage. Så vi mødes bare i hytten til sædvanlig tid og har møde der ude. Nu på tirsdag d. 6.Hilsen Lederne.