Nyheder

Nye datoer i kalenderen

Der er kommet datoer på følgende i kalendern:-Nytårs parade-Vinter tur-Sommerlejr

Jule arrangementer 2015

Så er datoerne for dvs. Juleaktiviteter endelig færdiglagt:Det er derfor muligt at krydse sig af og melde sig til de forskellige weekender, vi håber at se en masse af jer til de forskellige datoer i løbet af Nov/Dec. Vi lover det bliver hyggeligt!...

Information vedrørende Jul

Hej alle, her er en lille opdatering omkring julen, vi skal her den 21-22 November op i Kattegatcentret til deres julemarked og sælge juletræer m.m. så sæt kryds i kalenderen der :-)Der vil komme en online tilmelding indenfor den nærmeste fremtid...

Invitation til Halloween i byen - Junior & Trop

Her er invitationen til Halloween oppe i byen, det gælder kun Junior & Trop. Invitation

Trops møde 29 sep.

Hej trops spejder.Husk at på tirsdag den 29 september. Mødes vi ved sivested spejderne. Mødet er fra 19 til 20 45. Adressen er: sivestedvej 42 b. Husk endelig skifte tøj alle mand da vi skal sejle i kano