Nyheder

Information vedrørende Jul

Hej alle, her er en lille opdatering omkring julen, vi skal her den 21-22 November op i Kattegatcentret til deres julemarked og sælge juletræer m.m. så sæt kryds i kalenderen der :-)Der vil komme en online tilmelding indenfor den nærmeste fremtid...

Invitation til Halloween i byen - Junior & Trop

Her er invitationen til Halloween oppe i byen, det gælder kun Junior & Trop. Invitation

Trops møde 29 sep.

Hej trops spejder.Husk at på tirsdag den 29 september. Mødes vi ved sivested spejderne. Mødet er fra 19 til 20 45. Adressen er: sivestedvej 42 b. Husk endelig skifte tøj alle mand da vi skal sejle i kano

Tilmelding til Arbejdsdag/Åregatta

Her er sedlen til tilmelding til Åregetta og arbejdsdag LINK

Junior Tur d. 15 August

Kære Juniore samt Junior forældre, vi kan allerede nu fra Junior Ledernes side annoncere den første Junior tur i det nye kvartal, Lørdag d. 15 August til Søndag d. 16 August. Vi ved vi er sent ude med udmeldingen og at den ligger tidligt efter sta...