Nyheder

Junior Tur d. 20-21/8

Juniore (Dem der var 4-5 klasse FØR sommerferien), skal på en kort hike her i weekenden hvor vi mødes Lørdag kl. 10 ved hytten og går en tur til Fornæs hytten i veggerslev, sover der og går tilbage Søndag hvor vi regner med at være færdig i Katteg...

Opstart

Så er sommerferien ved at være slut og vi er ved at være klar til at komme igang med spejder igen.Som noget nyt i år skal spejderlederne holde Visions møde, derfor starter spejder først op igen Tirsdag den 16. til normale tider (Se under grene i m...

Sommerlejr 2016

Så er der lagt info op på hjemmesiden om sommerlejren.Info og tilmelding kan findes ved at klikke på begivenheden i kallendren. eller på www.flexbillet.dk/kattegatspejderne

Tilmelding til Vintertur

Følg linket for at se mere info og tilmelde dig til vinterturen 2016https://flexbillet.dk/kattegatspejderne

Nye datoer i kalenderen

Der er kommet datoer på følgende i kalendern:-Nytårs parade-Vinter tur-Sommerlejr