Nyheder

Tastefejl vedrørende åregetta

Hej alle, der har været en lille tastefejl i forbindelse med sedlen vedrørende åregetta, på sedlen står der Lørdag d. 10 September, men det er altså Lørdag d. 9 September, vi beklager fejlen. 

Forældremøde Referat og Skejser

Hej Forældre, hermed sidste omgang information omkring sommerlejr. Vedlagt i denne nyhed finder i referat fra vores forældremøde omkring sommerlejr, samt en guide til hvordan man opretter sig inde på Skejser.dk samt, og tilhørende ID-liste. Havd...

Sommerlejr 2017 - Spejderneslejr

Så er tiden inde til, at tilmelde sig sommerlejr 2017. Det bliver en helt unik oplevelse. Vi skal nemlig på Landslejr, hvor vi kommer til at skal være sammen med ca 40.000 andre spejdere fra hele Danmark men også fra andre lande. Så tilmeld jere...

Junior Tur - Divisions Turnering Forberedelse

Så er det ved at være tid til vi skal have en junior tur. I forbindelse med at det snart er divisionsturnering, skal vi laves vores egen lille lejr, det vil sige i skal rejse telt, som i skal sove i, lave mad over bål og pionere bord så i har noge...

Juniormødet d. 28/2

Juniorer! Husk at mødet imorgen foregår mødet på forbrændingsanlægget i Grenå til almindelig tid! Hilsen Lederne.