Nyheder

Julemarked 9 dec. 2017

Igen i år inviterer Kattegat Spejderne Grenå på julemarked i vores fantastiske hytte på Ydesvej 9!Vi laver julestue og sælger igen i år juletræer og så vil der selvfølgelig også være en masse aktiviteter for børn og et bid af spejderlivet.Inviter...

!---Junior møde 31/10 - 2017---!

Juniorer, husk!Mødet i dag starter og slutter i museumsgården til almindelig tid. (18:30-20:00)Hilsen lederne. google map

Info Junior møde 12-09

Info til Junior forældre.Mødet imorgen som skulle have foregået på museet, bliver flyttet til en anden dato i programmet, derfor foregår junior mødet i hytten i stedet, hjælp gerne med at sprede ordet til andre forældre.Hilsen junior lederne.

Indvielse af vores nye bålhytte

Kattegat spejderne inviterer til indvielse af vores nye bålhytte, samt åbent hus hvor børn og voksne kan komme og opleve spejder livet!Til åbningen af bålhytten får vi besøg af borgmester Jan Petersen der vil "Klippe snoren", hvorefter der vil vær...

Tilmelding til åregatta/arbejdsdag

Hej forældre, hermed tilmelding til åregatta/arbejdsdag, beklager det sene upload til hjemmesiden, hilsen lederne. tildmeld jer her