Nyheder

Kallenderen er blevet opdateret

 Klik her på link'ene eller kig i kallenderen   >>>  Halloween weekend 1. - 3. Nowember   >>>  Forældre møde aften. Tirsdag 12 nowember            

Distrikts-Turnering Aflyst

Hej alle forældre og spejdere, desværre må vi melde at Distrikts-Turnering i weekenden d.20-22 September er blevet aflyst, det skyldes at de grønne som stod for lejren ikke har fået nok tilmeldte til at det hele kan køre rundt, så den er desværre...

Opdeling i Junior grenen

Hej kære Junior-Forældre, fra på Tirsdag(d.17/9), vil Junior grenen blive opdelt i to dele, dette er en fælles beslutning mellem alle junior ledere og støttet op af Gruppe-Lederne. For det første er vi lige nu, omkring 32 junior spejdere, og derti...

Å-regatteweekend /Arbejdsdag

Du kan hente infosedlen her samt hente tilmeldingen   >> Arbejdsdag/Å-regatta tilmelding og infoseddel <<