Nyheder

Nye Mini Tider

O.B.S     Til alle Micro/Mini-forældre. Fra og med den 4. marts er vores møde flyttet fra kl. 18:30-20:00 til 17:00-18:30. Dette skyldtes manglende leder kapacitet i andre grene og derfor passer dette tidspunkt meget bedre i vores private program....

Tak til Sofus Minde Fonden

Mange tak til Sofus Minde Fonden, som for nylig overrakte os 10.000kr, der kan læses en lille artikel omkring det her.http://e-avis.grenaabladet.dk/grb/20140218?s=1&p=18 Hilsen Lederne.

Vintertur & Generalforsamling

Hej alle forældre, så er det tid til vores årlige Vintertur, samt generalforsamling, alt info kan findes i dokumenterne herunder! Hilsen Lederne. Vintertur.pdf Vintertur.doc Generalforsamling.doc Generalforsamling.pdf

Ændring af Opsamlings sted.

Kære Forældre, på grund af uforsete situationer, kan jeres børn nu hentes ved Hytten imorgen i stedet for ved kirken, samme tid.Hilsen Katteget Lederne

Tilmeldings til Nytårs Parada

Hejsa Kære forældre, så er tiden igen kommet til Nytårs Parade, vi håber der vil komme stor fremmøde til den fantastiske dag, herunder vil i kunne finde invitationen, den skal afleveres til barnets leder senest Tirsdag den 14. Januar. Invitation H...