Bliv medlem - som leder

Kattegatspejderne søger som regel altid flere ledere til vores gruppe. På nuværende tidspunkt søger vi især ledere til vores Mikro gren (0-1 klasse), du kan finde mere information omkring Mikro grenen her

Er du forældre eller anden interasseret og går du med tanken om at du gerne vil prøve at være spejderleder, men du kan ikke møde op hver tirsdag eller noget ligende? Vi kan altid bruge en ekstra hjælpende hånd om det så kun er hver anden tirsdag, så vær endelig ikke bange for at kontakte en af de ansvarlige ledere for de forskellige grene eller en af vores gruppeledere, Mads og Troels.

Hvis du er en forælder med viden inden for et specielt emne, så som træhåndværk, biologi eller arbejder du måske på en arbejdsplads du mener der kunne være spændene at vise frem for spejderne, så ring endelig til en af de ansvarlige ledere, vi søger altid folk der kan hjælpe os med at komme ud og forklare omkring et emne som de har mere ekspertise i end os, især junior grenen søger steder at besøge i lokal livet med deres kvartårlige ud af huset tur.

 

Alt det praktiske

Alle tider samt andre ledere indenfor diverse grene kan findes på de dertil indrettede gren sider. At være leder hos Kattegat spejder koster 150kr om året, de penge går til en lille kasse der så senere på året bliver brugt til en leder aktivitet/weekend hvor alle lederne hygger. De 150kr om året er et krav for at vi kan få støtte fra tipsmidlerne. Du vil blive suppleret med et gratis tørklæde og uniform ved starten, samt et godt selskab med en masse folk med energi og som går op i hvad de laver, hvis du har flere spørgsmål kontakt enten en af de relevante ledere eller en af vores gruppledere Troels og Mads. 

Vær opmærksom på at vi indhenter børneattest, når du bliver leder.